Turnaj Bratislava - ročník 2004 - (21.12.2013)

03.01.2014 11:11
 

 

Hodnocení:


 

Chci poděkovat všem hráčům za maximální koncentraci a bojovnost, jež nám  v základní skupině zajistili první místo. Po výhře nad domácím Slovmaticem a maďarským MTK už se na nás nikdo nedíval jako na outsidera. V této fázi turnaje mě velice mile překvapil Honza Komárek (r.2005), který se nebojácně zapojil do hry a soupeřům svou rychlostí a důrazem dělal veliké problémy.


 

Naše snažení a poctivá práce kluků na hřišti vyvrcholila semifinálovým duelem s druhým týmem ze skupiny B s rakouským Techno Fussball. Vedení 1:0 jsme drželi více než polovinu zápasu, ale soupeři se podařilo chvíli před koncem vyrovnat. Nemluvě přibližně o 5-ti vyložených šancí, které jsme neproměnili. Semifinále dospělo k penaltovému rozstřelu, kde nás podržel gólman Mara Palán a hlavně suverénní exekutor posledních dvou rozhodujících pokutových kopů Eda Lichka. Velký posun udělal Tomáš Škaroupka, který konečně našel odvahu a přidal na důrazu v osobních soubojích. 


 

Po více než dvou hodinách ,,přestávky'' jsme kolem 19:30 rozehráli finálový zápas s PFK Piešťany. Naši borci již byli viditelně unaveni (někteří využili dlouhou přestávku ke spaní a regeneraci). Soupeř nám i s přispěním štěstí dal během 5-ti minut dva góly. Gor 6 minut před koncem zápasu snížil krásnou střelou z půlky na 1:2. To kluky vyhecovalo k závěrečnému tlaku, ale velice šikovní a rychlí soupeři toho využili pro rychlý brejk, který bohužel skončil jejich úspěchem. Konečný stav tedy 1:3. 


 

S finálovým zápasem jsem jako trenér spokojen. Kluci udělali maximum, únava zmohla nejen je, mě ale i rodiče. Ve výsledku jsme tři dny před Vánoci z mezinárodního turnaje ze Slovenské Bratislavy odvezli krásné druhé místo. 


 

Sestava:


 

Palán Marek

Hyánek František

Lichka Eduard

Sedlák Dan

Kalvoda Ondřej

Havlát Jan

Chylingarian Gor

Škaroupka Tomáš

Komárek Jan


 

Zpět