TATRAN KOHOUTOVICE B - SLOVAN B (9.9.2012)

11.09.2012 07:18

TATRAN "B" - SLOVAN "B" 7:4 (2:2)

 

Sestava: Hyánek Vojta, Faitz Mara, Formánek Honza, Mládek Petr, Šulák Filip, Kvasnička Tomáš, Procházka Kuba, Toman Dominik

Góly: Toman 3, Procházka, Mládek, Kvasnička, Faitz

 

K prvnímu zápasu našeho B jsme nastoupili proti Slovanu v podobné sestavě jako před týdnem pod hlavičkou A a je třeba přiznat, že jsme utkání zvládli podstatně lépe.I když nás soupeř v prvních deseti minutách zatlačil a hlavně díky nastřelovaným míčům od hostujících obránců a gólmana jsme stále jen dotahovali, na přestávku se šlo za nerozhodného stavu. V druhé půlce už jsme konečně dokázali vnutit soupeři svoji hru a i když díky dvěma zbytečným brankám nám Slovan opět odskočil na 2:4, poté už jsme začali pevně diktovat tempo hry, našich šancí rychle přibývalo a začalo to tam konečně padat. Závěr utkání už se odehrával v našem exhibičním tempu.

Spolehlivý výkon podal v brance Vojta Hyánek, z kterého nám roste kvalitní gólman, kterého ročník 2002 tak nutně potřebuje. Defenzíva až na výjimky fungovala kvalitně i když se v ní vystřídali téměř všichni na soupisce, dopředu jsme hlavně v druhé půli také ukázali dobré momenty. Svůj dobrý standard zahrál Mara, hlavně v defenzívě byl většinou spolehlivý Formec i když se několikrát zapomněl a také párkrát volil zbytečně chaotický odkop nazdařbůh. Největší pokrok od minule udělal Peťa, který si vzpomněl na jaro a podal opět bojovný výkon, který od něj očekáváme. Vpředu chytil střeleckou formu Domča, který dokázal být nebezpečný jak střelou z dálky tak ze skrumáží před brankou, jen tak dál. Jackiemu tentokrát možná chyběla trochu větší jiskra, ale i tak podal dopředu solidní výkon. Filda tentokrát přistoupil k utkání jako chlap a hned bylo poznat jak jde výkonnostně nahoru když se snaží hrát fotbal a ne se jen soustředit na to kdo ho kdy žduchne a kam ho kopnou. Jediným opravdu zklamáním byl výkon Kvasni, který si s balónem vůbec nerozuměl a nedokázal tentokrát tento handicap ani nahradit tradiční bojovností.

Celkově hodnotím utkání jako vydařený start do sezóny a věřím, že se budeme stále zlepšovat.

 

P.S. Domčo T., nevěš hlavu, i když pan rozhodčí napsal do zápisuTvoje góly Formecovi a už se s tím pak nedalo nic dělat, my víme žes je dal Ty a to je nejdůležitější.

 

Za trenéry starší přípravky Petr Mládek

Zpět