TATRAN KOHOUTOVICE A - SLOVAN BRNO A (2.9.2012)

05.09.2012 10:20

2.9.2012

TATRAN KOHOUTOVICE „A“ – SLOVAN BRNO     6:7 (2:5)

Góly: Toman Dominik 2x, Procházka Jakub 2x, Faitz Tomáš, Kvasnička Tomáš

Sestava: Křeček Dominik, Faitz Tomáš, Faitz Marek, Šulák Filip, Mládek Petr, Toman Dominik, Kvasnička Tomáš, Procházka Jakub

V prvním mistrovském zápase nové sezóny, jsme přivítali Slovan Brno. Hrálo se podle nových pravidel (hřiště 40x25m, počet hráčů 5+1).

Chtěli jsme hrát kombinační fotbal, na který jsme se připravovali už v průběhu nedávného soustředění. Bohužel jakoby na kluky dopadla nervozita z mistrovského zápasu a vůbec nám náš záměr nevycházel. Sice jsme v průběhu prvních 5. minut nastřelili 2x tyč soupeřovi brány, ale do vedení se dostal soupeř a do konce poločasu nám utekl až na rozdíl tří branek. O poločase jsme si některé věci vysvětlili a na hřišti to bylo hned znát. Během prvních 12. minut jsme dokonale otočili skóre a soupeře jsme vůbec k ničemu nepustili. Poté  jsme, pohříchu z přemíry snahy, nevyužili spoustu dalších šancí a soupeř nás po nakopávaných míčích dokonale trestal. Rozhodující sedmý gól jsme obdrželi v poslední vteřině zápasu.

Velmi dobrý zápas odehráli Jackie a Faja ( ten si na sebe vzal velké břímě odpovědnosti za výsledek zápasu a snažil se ho zbytečně rozhodnout sám). Ve druhém poločase se hodně zvedl Mara ( v obraně). Naopak nervozitu by měli  příště nechat doma Peťa s Domčou Křečkem. Hlavně brankář, musí být na tak malém hřišti šestým hráčem v poli a klukům více pomáhat při rozehrávce.

Zpět