TATRAN KOHOUTOVICE A - SK TUŘANY (9.9.2012)

12.09.2012 20:01

9.9.2012

TATRAN  KOHOUTOVICE „A“ – SK TUŘANY           8:4 (4:2)

Góly: Zatloukal Jan 3x, Aujeský Filip, Faitz Marek, Mládek Petr, Brabec Šimon, Procházka Jakub

Sestava: Křeček Dominik, Faitz Tomáš, Faitz Marek, Mládek Petr, Zatloukal Jan, Aujeský Filip, Brabec Šimon, Procházka Jakub

Naším druhým soupeřem v nové sezóně byl celek Tuřan, který v Brně vždy patřil mezi silné týmy.

Na soupeře jsme vlétli hned od začátku a již po 3.minutách jsme vedli 2:0. Díky našemu napadání a včasnému přistupování k protihráčům se soupeř nemohl dostat do hry. Vypracovali jsme si spoustu brankových příležitostí, které jsme však dost trestuhodně zahazovali. Soupeř snížil díky naší chybě při střídání (za což se klukům ještě jednou omlouvám a veškerou vinu beru na sebe). Chvíli jsme byli otřeseni a rázem bylo vyrovnáno. Druhý obdržený gól nás však probudil a my se vrátili zpět ke své hře. Do přestávky jsme hostům opět odskočili na rozdíl dvou branek.

Začátek druhé půle nás , jako již tradičně, zastihl v nedbalkách a soupeř toho dokázal využít k brzkému snížení. Poté už to byla víceméně hra jen na jednu bránu a skóre postupně narůstalo v náš prospěch.

Celkově jsme odehráli velmi dobrý zápas. Byli jsme fotbalovější, aktivnější a silnější. Výborná byla hra obrany ve složení Faja, Mara a Peťa. Je příjemné sledovat, že kluci chtějí hrát fotbal a snaží se o konstruktivní rozehrávku místo bezmyšlenkovitého nakopávání míče směrem k soupeřově bráně. Samozřejmě to nebylo zcela bez chyb, ale kdo nic nedělá, ten nic nezkazí. Útočná vozba Brabi, Auly, Zatlec ,kterou ještě doplňuje Jackie je téměř „luxusní“. Kluci jsou silní, draví, houževnatí a když se k tomu přidá vzájemná spolupráce, tak je radost pohledět.

Za st. přípravku Faitz T.

Zpět