TATRAN "A" - SVRATKA "A" (11.6.2013)

13.06.2013 11:51

TK A  - Svratka A 1:7 /0:3/, střelci: Aujeský

sestava: v brance: Buchlovský a Křeček, v poli: Aujeský, Faitz, Toman, Hyánek, Brabec, Valeš, Kvasnička,Zatloukal, Hampl, Formánek, Bloudíček, Potůček, Hedbávný

Zakončení sezóny....., bohužel v obdobném duchu, jak jsme ji i celou odehráli...

 

Do polsedního zápasu sezóny 2012/2013 vstupujeme v brance s Dominikem Křečkem z r.2003, jenž si svými výkony zasloužil pozornost trenérů. Adam bohužel doráží na sraz s půlhodinovým zpožděním a stejně tak jako jeho výkony jej toto OPRAVDU neopravňuje k výsadě nastupovat jako jasná brankářská jednička. Do zápasu poprvé naskakují také naši dva noví spoluhráči: Ondra Potůček a Tom Hedbávný - sice toho moc neodehráli, ale za svůj pobyt na hřišti v prvním svém mistrovském utkání se rozhodně nemusí stydět.

Jak je naším zvykem, již v úvodu utkání (v běžící 2-hé minutě, po kolikáté už!!!!) inkasujeme první gól, než se stačíme vzpamatovat míč se třepotá v naší síti podruhé a v páté minutě potřetí - všechny tři obdržené góly jdou jednoznačně na konto našich obránců - v prvním případě chybuje Auli, ve druhém Faja a při třetím propadá třetí z obrany Formec a soupeř jde ve dvojici sám na našeho golmana. Ani v jednom z případů nemá Domča v brance šanci. Tak to byl fofr... Kluci se však vzpamatovávají a dalších 20minut jsou rovnocenými soupeři, předvádí pěkné fotbalové akce, avšak bez tolik potřebného zakončení...... Statistika poločasu:  4 rohy, 5střel (1xvedle, 1x nad, 3chycené či vyražené), 2 přímé kopy... Poločas končí 0:3.

Do druhé půle nastupujeme nadále aktivně, ale góly opět střílí hlavně soupeř.....  Již v první minutě pálí Zatlec-golman vyráží na roh. Z rohu opět Zatlec hlavičkuje, ale mimo tyče. Propadáme, 0:4. Domčá zaměstnává svoji levačkou soupeřova brankáře - ten střelu chytá, pak má Kuba DVĚ gólovky a vyložené!!!! SAMOZŘEJMĚ, NEPROMĚŇUJEME. A tak si pro změnu dá gól soupeř - 0:5 ... a po té nastřeluje BŘEVNO, a na něj přidává 6 "banán" do naší sítě, asi aby nám ukázal, jak na to!!! A aby nám to potvrdil, tak ještě přidá třetí kousek (a to vše během 5minut!!!!). V poslední minutě se KÓÓÓNEČNĚ dočkáváme alespoň čestného úspěchu. KONEC 1:7!!!!!!!!!!!!!!!

 

Nevím co dodat.... Tak nezoufejte A TĚŠTE SE na prázdniny a NA DALŠÍ SEZÓNU - již v nové podobě, v podobě velkého hřiště a herního systému 7+1. Základní info již teď najdete na https://kohoutovice2002.webnode.cz/

 

za trenéry: Michael Votoupal

Zpět