TATRAN "A" - MORAVSKÁ SLAVIA "A" (6.6.2013)

11.06.2013 10:53

TK A - Moravská Slavia A 1:10 /0:4/, střelci: Faitz

sestava: v brance: Buchlovský, v poli: Aujeský, Faitz, Toman, Hyánek, Brabec, Valeš, Kvasnička,Zatloukal, nenominován: Hampl, omluven: Formánek-škola v přírodě, Bloudíček-lékař

Debakl na plné čáře .... tak by se dalo nazvat naše účinkování proti soupeři z Morendy. I když, dle předpokladů, toto měl být jeden z pro nás hratelných soupeřů, pravý opak se stal pravdou. O to víc nás to může mrzet, protože soupeř kromě jednoho až dvou fotbalistů, nedisponoval kromě výškové a váhové převahy, ničím dalším. Avšak právě výška a váha rozhodovala o osudu utkání. Když ještě i pan rozhodčí připustil tvrdší hru a poměrně často, a to si neodpustím říct, i hru za hranicí pravidel ze strany soupeře a ještě ke všemu nerespektování a nepískání základních pravidel starší přípravky (jako např. výkopy přes půl, chytání míče brankařem v brankovišti, napadání v brankovišti při rozehře!!!, apod.), pak se není moc čemu divit.

Ale ať vše nesvádíme jenom na pana rozhodčího. Kluci musí být ti, kteří se mají snažit hrát fotbal i proti nepřízni rozhodčího, diváků a hlavně proti soupeři, ať je jakýkoliv!!!!

Pravdou je, že to klukům moc "neladilo" a hlavně OPĚT NESTŘÍLELO, lépe řečeno NETREFOVALO SE. Navíc jsme si nechali dát opět až příliš brzy první gól. I když jsme až do 14-té minuty aktivnější než soupeř, tak se nám nedaří míč protlačit do soupeřovy sítě. Stav 0:1 stále odolává. Postupně nás však soupeř, a nebojím se to říct - kdo viděl potvrdí - doslova fyzicky likviduje s přihlížením pana rozhodčího. Kluci přestávají stíhat a nedohrávají souboje. A je to 0:3. Z posledních zbytků sil se kluci snaží a ve 20-té minutě Zatlec "pálí" více než tutovku, vzápětí střílí Faja a trefuje BŘEVNO, o minutu později další tutovka v podání Brabiho a opět NIC!!! Poločas zmaru ukončí soupeř, když Adam podceňuje, již druhou, střelu z přímého kopu - 0:4.

Druhá půle je hodně podobná první, avšak s tím rozdílem, že fyzicky (a to nikoliv naší fyzičkou!!!) stíháme ještě méně, přesto se kluci tlačí v před a šance jsou: v 28-mé minutě je Kuba sám před golmanem.. A NIC, v 32.min. Kvasňa a Zatlec pěkně střílí... zase se nedaří, v 37.min. Auliho střelu vykopává soupeř z brankové čáry, ve 40.min. Zatlec zatažený míč dává pěkně pod sebe, ale Auli jen STOJÍ před prázdnou brankou a sleduje jak jej míjí míč!!! Konečně se dočkáme odměny až ve 47.min. kdy se trefuje Faja a snižuje již jen na 1:9, o minutu později jde Auli sám na golmana A OPĚT NIC!!!! Bohužel soupeř nás prostě přehrává a v mezidobích našeho tlaku, kdy kluci opravdu částečně odpadnou, ne fotbalově, ale fyzicky, kdy se opravdu potřebovali nadechnout, se jednoduše trefuje, bohužel i s velkým přispěním Adama, jenž 3x inkasoval z přímého kopu!!!!, 2x ze špatně boxovaného (no spíše plácaného) rohu soupeře a 1x dokonce hlavou z autu, kdy prostě měl mít!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to je suma sumárum 6gólů!!!! Ostatní jsme obdrželi po chybách v naší defenzívě. Pro ilustraci časy v minutách vstřelených gólů soupeřem: 1.(roh), 15.,16. (přímák),22.(přímák)/26.(roh), 29.(přímák),36.,44.,45. a 48. (po autu).

No prostě, rychle zapomenout............

 

za trenéry: Michael Votoupal

Zpět