TATRAN "A" - LÍŠEŇ "A" (3.11.2013)

04.11.2013 14:28

3.11.2013 TATRAN - LÍŠEŇ 7:4 (2:1)

 

Branky: Jedlička 3, Procházka 2, Mládek 2

 

Sestava: Křeček, Faitz, Lipovský, Kvasnička, Fládr, Evanžin, Mládek, Procházka, Kopecký, Jedlička

 

V posledním podzimním zápase jsme nastoupili proti Líšni, se kterou jsme před pár týdny sehráli vyrovnaný zápas v Krajském přeboru, proto jsme věřili, že při troše štěstí bychom mohli sehrát kvalitní napínavé utkání. Situaci nám komplikovala neúčast Mary Svobody a Fildy, povolali jsme proto všechny 2003 do zbraně. Kluky jsme nabádali k důslednému přistupování k rychlým útočníkům soupeře a k maximální snaze o útočné výpady. Po počátečním oťukávání a několika chybách při bránění jsme začali s favoritem hrát ve vytrvalém dešti vyrovnané utkání. Šancí v první půli mnoho nebylo, my jsme nakonec poločasový výsledek na 2:1 uzavřeli Jeňovým přímým kopem těsně před koncem.

Do druhé půle jsme vstoupili se snahou navýšit skóre a dál hosty do šancí příliš nepouštět. To se bohužel po několika chybách při rozehrávce v našem vápně a nepokrytí rychlého protiútoku nepodařilo a soupeř nám odskočil na 2:4. Poté se ale kluci vzepjali k heroickému výkonu, vzadu se točili Lipi, Kvasňa a Mara a celou poslední čtvrthodinu odehráli vpředu bez střídání Peťa, Jeňa a Jackie. Lišňáci najednou nevěděli kde jim hlava stojí, několik našich šancí pochytal gólman, další střely byly zblokovány, ale skóre se stále neměnilo. Pak jakoby zasáhla vyšší moc, Peťa nepříliš šetrným dojezdem na rozbahněném terénu zranil hostujícího brankáře, do brány šel náhradník a poté už hosté našemu tlaku nedokázali čelit. Během osmi minut jsme nasázeli 5 branek a zaslouženě si připsali 3 body do vyrovnané tabulky.

Nejlepší hráči: Těžko tentokrát někoho vybírat, až na dno sil a schopností si sáhli všichni kdo se zapojili. Jedničku si zaslouží obránci – Kvasňa, Lipin a Mara, zodpovědně odehrál svých pár minut v první půlce i Kuba Kopecký. Vpředu podal skvělý výkon zejména v druhém poločase Peťa, Jackie byl neustále vidět a Jeňa zahrál podle nás svůj nejlepší zápas v životě.

 

Závěrem: poděkování všem, hráčům i divákům, za skvělý adrenalinový zážitek a přání ať úspěšně a hlavně konečně všichni ve zdraví vstoupíme do dlouhé halové sezóny

 

Za trenéry starší přípravky Petr Mládek

 

 

Zpět