SPARTA "A" - TATRAN "A" (11.10.2013)

13.10.2013 20:50

11.10. 2013 SPARTA „A“- TATRAN "A" 4:3 (1:2)

 

Sestava: Křeček, Faitz, Procházka, Šulák, Lipovský, Mládek, Hyánek, Kalvoda

 

Góly: Mládek, Faitz, Procházka

 

V pátečním odpoledni jsme se díky hustému provozu sešli až 5 minut před začátkem, navíc den před zápasem omarodily dva stabilní články sestavy Jeňa s Marou Svobodou, museli jsme proto požádat o pomoc kluky z 2004. Před výkopem se navíc spustil silný liják, který odsunul naše utkání na vedlejší umělku. Déšť navíc neustal po celou dobu zápasu takže podmínky zejména pro hráče na střídačce nebyly nic moc.

Tentokrát budu mít pro kluky jen slova chvály, favorita se nezalekli, sehráli s ním naprosto vyrovnané utkání a při troše štěstí mohl být výsledek klidně obrácený. Naši borci soupeře výborně napadali, nenechali je kombinovat a využívali každé možnosti k protiútoku. Je potřeba přiznat, že vyložených šancí jsme měli více než domácí, třikrát jsme vedli, bohužel jsme vlastními chybami umožnili Sparťanům vždy vyrovnat a chvíli před koncem i vsítit rozhodující gól. Je to opravdu škoda, protože minimálně bod jsme si dnes opravdu zasloužili.

Nejlepší hráči: Všichni zápas odjezdili, nevypustili jediný souboj, občas přidali i nadstavbu v podobě pěkné přihrávky či tlačení se do zakončení. Těžko proto někoho vyzdvihovat, ale kdo mě dnes opravdu překvapil a to tím, že tentokrát k tradiční bojovnosti přidal i několik skvělých fotbalových momentů včetně mazáckého gólu, byl Mara Faitz. A velký dík patří Fanovi i Ondrovi za to, že se bez váhání zapojili a přispěli k solidnímu výkonu i výsledku.

 

Za trenéry starší přípravky Petr Mládek

Zpět