SLOVAN - TATRAN "A" 11.4.2014

16.04.2014 13:35

11.4.2014  SLOVAN – TATRAN „A“ 2:0 (1:0)

Sestava: Křeček, Faitz, Lipovský, Šulák, Mládek, Procházka, Jedlička, Svoboda

                Jarní část sezóny jsme zahájili na hřišti Slovanu, tedy klubu, s kterým jsme se poslední dobou několikrát utkali. Věděli jsme, že soupeř hraje důrazný fotbal založený na důsledné obraně a nakopávaných míčích na hodně vytáhlého útočníka. Naši kluci jakoby zapomněli na všechno dobré co se jim poslední měsíc dařilo a s čím válcovali všechny i o třídu lepší soupeře. Bohužel jsme si zavzpomínali na dávné doby kdy jsme nebyli schopni  podobné mančafty přehrát fotbalovými zbraněmi a přizpůsobili jsme se jejich anifotbalu. A když se ke všemu připočetl ještě velmi nekvalitní a hrbolatý trávník, výsledkem bylo naprosto bezzubé dobývání domácí tvrze bez nápadů, přesných přihrávek a střelby.

Nejlepší hráči: Domča v brance si moc nezachytal a co na něj šlo tak vyřešil s přehledem kromě dvou závarů. Peťa byl jediný v poli od koho hrozilo, že by mohl být trochu nebezpečný pro domácí obranu a aspoň občas u něj byl vidět náznak fotbalovosti i když i na jeho poměry to byla slabota

Zklamání: Mara Svoboda – totálně utopený ve vlastní nervozitě od první minuty. Jeňa, Jackie – nejhorší výkon za poslední rok s řadou nepřesností a absencí bojovnosti a zápalu pro hru.

Slovo trenéra: Berme tento zápas jako varování, prostě všechno špatně, snad už něco podobného zase dlouho nezažijeme.

Petr Mládek

 

Zpět