SLOVAN "B" - TATRAN "B" (5.6.2013)

06.06.2013 08:57

5.6.2013 SLOVAN „B“ - TATRAN „B“ 7:9 (3:7)

 

Branky: Procházka 2, Mládek 2, Svoboda 2, Jedlička, Evanžin, Šulák

 

Sestava: Buchlovský, Faitz Marek, Kvasnička Martin, Šulák, Mládek, Procházka, Svoboda, Jedlička, Evanžin

 

S Adamem v brance jsme na soupeře vlítli a věřím, že málokterý tým měl někdy takový nástup do utkání jako my včera. V čase 1:51 jsme vedli už 4:0 a po 7-mi minutách 6:0. Pak se ale zadrhl nejen brankostroj, ale i naše hra. Soupeř na nás vyrukoval s hodně urostlými chasníky a s jasnou taktikou vysokých nakopávaných míčů a tak zatímco sedm minut nám vycházely rychlé kombinace po zemi do nohy, následně jsme už přenechali hru soupeři a nechali ho ať nás svým antifotbalem tlačí, vytváří si množství rohů, které jsme bránili jen s velkými obtížemi a náš náskok se pomalu ztenčoval. Najednou jsme si nebyli schopni přihrát, chodili jsme s domácími do nerovných hmotnostních soubojů, kličky jsme dělali zásadně do hráče, prostě křeč. Ve 40-té minutě už jsme vedli jen 8:7 a schylovalo se k dramatu. Pak se nám přece jen podařilo zase trochu nastartovat motory a závěr už se zase odehrával v naší režii. Kýženou 10. branku se klukům ale vstřelit nepodařilo i když Peťa šel ještě sám na branku a Kvasňovu dělovku levou do vinglu zázračně vyškrábl domácí gólman. Dojem z utkání snad nemohl být rozporuplnější – dohromady 20 minut úžasného fotbalu a zbytek hrozná holomajzna. Proti Morendě se snad podobného výpadku vyvarujeme a dohrajeme sezónu v pohodě, s úsměvem na rtech….

Adam – zachytal si dost, několika zákroky mančaft podržel, několikrát mu ale zase trochu zavařil pozdním vyběhnutím, celkově průměrný výkon

Filda – v soubojích proti domácím moc šancí neměl, musel to uhrát fotbalově což se mu dařilo střídavě. Nejlepší pasáž měl v poslední desetiminutovce kdy navíc vstřelil po delší době zase gól!

Kvasňa –v obraně solidní, nechyboval, v tom velkém množství hlavičkových soubojů neměl příliš šancí, svůj výkon zakončil krásnou střelou levačkou, bohužel bez zápisu do střelecké tabulky.

Mara Svoboda – vzadu klasický dříč, tentokát se více zapojoval do útočení, několikrát se dostal ke střele, kromě dvou branek trefil ještě břevno.

Mara Faitz – hrál vzadu i vpředu, vzadu v pohodě, dopředu chybělo většinou více fotbalovosti, v závěru několikrát dokázal míč vpředu podržet a hru uklidnit.

Peťa – klasicky makal, dřel, ale ve chvílích kdy nás soupeř přehrával a bylo potřeba hru uklidnit a udržet dál od naší branky, to se mu nedařilo. Výkon mančaftu přesně kopíroval Peťovo a Jackieho počínání, dokud tito nejkreativnější hráči dokázali vpředu kombinovat, vše bylo v pohodě, jakmile se přestalo dařit udržet vpředu míč, nevycházely kličky a přihrávky, okamžitě jsme byli pod tlakem a nechali soupeře nás mačkat. Závěr už byl zase celkem v klidu.

Jackie – hodnocen už dohromady s Peťou, 10 minut král na placu, pak se vytratil.

Jeňa – když se dařilo, v pohodě kombinoval s klukama, v době soupeřova tlaku málo makal směrem dozadu, začátek druhé půle odehrál v záloze kde ale také moc míčů neudržel a dostávali jsme se díky tomu pod tlak.

Davča – začátek super, krásně se protáhl kolem obránce a s přehledem skóroval, měl několik pěkných fotbalových momentů, pak domácí přitvrdili a Davčovi začaly chybět kilogramy, přesto se po lajně snažil a určitě nezklamal.

 

Za trenéry starší přípravky Petr Mládek

 

 

Zpět