OBŘANY - TATRAN "C" (8.6.2013)

10.06.2013 21:23

Obřany – Tatran C - 10:3 ( 6:1) góly: Kvasnička,Jedlička,Šulák

Sestava: Kvasnička,Jedlička,Šulák,Křeček,Svoboda,Fládr,Evanžin,Netopílik,Procházka,Faitz

Na poslední zápas sezóny jsme zavítali do Obřan. Hra byla vyrovnaná s obou stran až v osmé minutě jsme inkasovali velmi laciný gól po nedůrazu našeho obránce. Borce to nepoložilo a zvýšili na důrazu a začali více kombinovat.Jeňa trefuje tyč, dvakrát ve vyložené šanci trefujeme gólmana po krásné akci střelou k tyči gólman zázračně vyráží na roh. Po další akci se dostává ke Kvasňovi odražený míč a krásnou střelou z poza šestnáctky těsně přestřeluje. A pak přišla pětiminutovka hrůzy. Čtyřikrát gólman vykopával míč ze hry přes celé hřiště pomalu až k Domčovi, naši obránci to podcenili a zblízka nedali Domčovi šanci. Další dva góly jsme dostali po nedůrazu našeho záložníka. V závěru prvního poločasu jsme ještě dokázali snížit Kvasňou.

Začátek druhého poločasu nám vůbec nevyšel a dostali jsme zase stejný gól.(výkop brankáře) Jeňa dokázal v zápětí odpovědět po krásné akci po lajně. To co mi nedáme je alarmující. Kuba:dvakrát sám před bránou dvakrát trefuje gólmana.Davča: úplně sám trefuje gólmana. Až Filda to protrhl. Bohužel to bylo už pozdě.

Dominik Křeček: dostal sice deset gólů ale ani za jeden nemohl. Obránci mu dnes vůbec nepomáhali.To co pochytal na lajně super.Rozehrávka zlepšení.

Martin Kvasnička: v obraně hodně propadal. Nestíhal hostujícím útočníkům. Zbytečně hned odevzdával balón. V útoku hrál daleko líp.

Matěj Netopílik: stejně hodnocení jako u Martina

Jan Jedlička: odmakal celé utkání. V útoku se snažil. Střílel,nahrával, pomáhal v obraně, nemohu mu nic vytknout.

Filip Šulák: do sedmé minuty (střídal) zrál v obraně bez chyby. Pak hrál v záloze, kde se střídal s Jackim. Kde to odehrál velmi slušně. Dobré pokrytí míče, dobré nahrávky našim útočníkům. Jen malá výtka!Fildo. Udělej jednu dvě kličky a dávej balón, zbytečně ho držíš a přicházíme o moment přečíslení.

Marek Svoboda: v obraně zahrál slušně. Jezdil po trávníku, chodil do skluzu. Jen mi Maro chybělo v tvém podání potažení míče po lajně.

Kuba Fládr: hrál jen v útoku, dostal se do dvou vyložených šancí, které neproměnil.

David Evanžin: nemohu mu upřít bojovnost a snahu ale! Když máš míč a celou levou stranu volnou tak to potáhni po lajně a nedělej nesmyslné zasekávačky tím zbrzdíš celou akci.

Kuba Procházka: budil ve mně dojem, že byl velmi unaven střídal po dvou minutách. V záloze hrál na půl plynu.

Marek Faitz: v obraně bezchybný. Jeho pokrytí bolónu je perfektní. V útoku tentokrát nezahrál.

Za trenéry st.přípravky:David Lipovský

Zpět