MEDLÁNKY "A" - TATRAN "A" (4.10.2013)

07.10.2013 13:45

4.10.2013 MEDLÁNKY – TATRAN „A“ 3:4 (2:1)

 

Branky: Procházka, Jedlička 2, Mládek

 

Sestava: Křeček, Šulák, Faitz, Lipovský, Evanžin, Mládek, Procházka, Svoboda, Jedlička

 

Do Medlánek jsme přijeli v plné sestavě potvrdit postavení v tabulce. Domácí proti nám nasadili 3 zbraně, s kterými se kluci nemohli prakticky celý zápas srovnat a to: mimořádně hrbatý trávník, který znemožňoval jakoukoli přesnou kombinaci po zemi, dvě děvčata v obraně, kterým stačilo jen zastupovat našim útočníkům cestu a odkopávat balóny do autu, a v útoku nás větral jediný fotbalově vybavený domácí hráč, s kterým měli naši obránci obrovské problémy. I když jsme měli prakticky po celý zápas míč na kopačkách, nebyli jsme schopni dokombinovat až do šance a připravit si pořádně palebnou pozici. První půle byla naprosto tragická, v druhém poločase kluci zjistili, že to opravdu samo nepůjde a soupeř se sám neporazí tak aspoň zvýšenou bojovností zatlačili domácí více do úzkých a 2 minuty před koncem nakonec vstřelili vítěznou branku.

Fotbal tedy tentokrát plakal, ale i takové vítězství proti nefotbalovému soupeři, které je výsledkem více bojovnosti a vůle než fotbalového umění, je cenné.

 

Nejlepší hráči: těžko tentokrát někoho vyzdvihovat, ale přece jen Peťa a Jeňa otočili výsledek v náš prospěch a Mara Svoboda s Fildou v druhé půli ubránili jediného útočníka domácích. Není toho pozitivního moc, ale něco málo se našlo.

 

Za trenéry starší přípravky Petr Mládek

 

 

Zpět