INDIVIDUÁLNÍ HODNOCENÍ SEZÓNY 2003

10.06.2014 12:32

Dominik Křeček – výborný gólman, skvělý při chytání střel z blízka i z dálky, můžeme se na něj spolehnout prakticky v každém zápase. Na svých slabinách, rozehrávce nohou ze země a pozdním vybíháním proti útočníkům soupeře Domča pracuje a pomalu se i v tomto směru zlepšuje.

Marek Psota – byl u nás na střídavý start z Lískovce, s klukama se sehrával trochu pomaleji, ale zhruba od poloviny jara už podával výkony, které jsme si od něj slibovali. Technický typ levonohého útočníka s výbornou kličkou na malém prostoru, musí zapracovat na síle kopu a měl by přidat více klidu v zakončení.

Kuba Fládr – celé jaro promarodil, objevil se pouze na několika trénincích. Na nich ale bylo vidět, že se Kuba už v přístupu k fotbalu trochu zklidnil, baví ho a tak doufáme, že se zdravotně dá už konečně dohromady a bude platným členem týmu.

Petr Mládek – tahoun a střelec mančaftu, prakticky bez výkyvů ve výkonnosti, je možné se na něj spolehnout ve všech zápasech. Univerzál s dobrým čtením hry a výbornou střelou, musí se naučit držet nervy více na uzdě, je jediný kdo si za nepříznivého stavu nebo kvůli vlastní nepovedené akci stihne v průběhu zápasu na hřišti i poplakat.

Martin Kvasnička – Kvasňa je stále prostě Kvasňa, malý muž s velkým bojovným srdcem, který se nezalekne i o hlavu větších soupeřů což jsou téměř všichni. Dobře ví o své slabině což je hra s míčem, ale je třeba přiznat, že se nenechává odradit a i v tomto směru se pomalu zlepšuje.

Jeňa Jedlička – postupně se vypracoval na jednoho z lídrů týmu, jeden ze tří, kteří dokáží dávat góly prakticky v každém utkání. Dobrý technik s rychlou kličkou, jeho přínos pro hru bude ještě větší až zrychlí práci s míčem a naučí se lépe rozlišovat kdy je lepší dělat kličku a kdy přihrát. 

Marek Faitz – loni se dost potýkal s koordinací pohybu a lehkosti v práci s míčem. Na jaře šel v těchto směrech hodně nahoru, většinou vystupoval jako tvrdý nesmlouvavý obránce s útočnými choutkami, kterého není možné oddělit od míče. Na konci sezóny dokázal vstřelit i pár důležitých gólů.

Kuba Lipovský – stálice zadních řad, spolehlivý obránce, který  šel  hodně výkonnostně nahoru, naučil se dobře číst hru čímž většinou bez problémů nahrazuje svůj trochu pomalejší pohyb. Od Lipiho nám chybí více snahy o podporu útoku a pokusů o střelbu z dálky.

Kuba Kopecký – snaží se, strašně chce, bojuje, ale stále u něj postrádáme větší pokrok při práci s míčem, větší přehled při hře a hlavně méně zbrklosti. Pokud vydrží ve své píli, věříme u Morčete v lepší zítřky.

Kuba Procházka – jeden ze střelců, štírek, který dokáže být v pokutovém území soupeře často tam kde je potřeba. Poslední dobou se naučil lépe udržet nervy na uzdě, nenechá se už hned psychicky rozhodit i sebemenší křivdou a jeho výkony a hlavně přínos pro mužstvo se tím o hodně zvýšily.

Marek Svoboda – v Marovi dřímá velký hráč, ale stále se mu nedaří se zbavit zakořeněných zlozvyků při přistupování k míči. V některém zápase hraje skvěle plný sebevědomí, bojovnosti a nápadů, druhý den se utápí v nervozitě a zbrklosti. V noze to Mara rozhodně má, až se srovná hlavně v hlavě, bude jeden z lídrů týmu.

Filip Šulák – čerstvě stálý kapitán, jeho hře hodně prospěl posun zepředu do obrany kde má větší přehled o hře, který potřebuje. Bojovník, který se nebojí i pod tlakem udělat kličku, dokáže vymyslet tvořivou přihrávku a poslední dobou si začal věřit i při střelbě z dálky i když to občas trochu přehání a střílí i z nemožných pozic.

David Evanžin – prakticky žádná změna od loňska. Davča to v sobě má, občas se mu povede krásná klička na malém prostoru, dokáže se před brankou soupeře protlačit do zakončení a skórovat. Ale stále mu chybí více sebevědomí, bojovnosti a důvěry ve vlastní schopnosti. Snad se jich jednou dočkáme.


Zpět