Finále ZHL Podolí - 2003 - 1.místo

17.03.2014 11:35

15.3.2014 PODOLÍ – FINÁLE ZHL – 2003 – 1.místo z 12 týmů

 

Sestava: Čermák, Faitz, Lipovský, Šulák, Mládek, Procházka, Jedlička, Křeček, Kvasnička

T – Boskovice 3:1 – Mládek 2, Procházka

T – Kyjov 2:0 – Faitz, Procházka

T – Sparta 04 4:0 – Mládek 2, Procházka 2

T – Blansko 2:0 – Faitz 2

T – Lískovec 2:0 – Jedlička 2

Do finálového dne Zimní halové ligy jsme šli s tím, že bychom se chtěli při dobré formě poprat o některou z medailí. Výsledek a hlavně předvedená hra však hodně předčily naše očekávání. Jediný gól za celý turnaj jsme dostali hned v první minutě úvodního duelu a pak už jsme drželi stále čisté konto. S výjimkou některých pasáží zápasu s výborně kombinačně hrající Spartou jsme všechny ostatní soupeře jednoznačně přehráli, sami jsme se dlouhé minuty důraznou nátlakovou hrou drželi na polovině soupeřů a naopak my jsme ostatní pouštěli pouze do náznaků ojedinělých šancí, které většinou už v zárodku včasným vyběhnutím zlikvidoval výborný Mara v brance. Klukům tentokrát opravdu téměř nebylo co vytknout, snad jen stále váznoucí komunikace mezi sebou a díky tomu občas zbytečné vzájemné srážky při zachytávání soupeřových útoků, ale snad se jednou dočkáme i v tomto zlepšení. Jinak kluci podali skvělý týmový výkon, dřeli jeden za druhého a zaslouženě si zajistili druhou letošní zlatou medaili už před posledním zápasem.

Nejlepší hráči: Mara Čermák, Peťa , Mara Faitz, Jackie

Slovo trenéra: Závěr halové sezóny nám tedy vyšel parádně, celou šestidenní Zimní ligu v Podolí můžeme hodnotit pozitivně. Snad jen s výjimkou druhého dne, kdy jsme asi byli ještě přejedení vánočního cukroví, jsme hráli dobrý fotbal a poslední tři dny, kterých jsme se zúčastnili, jsme ani jednou neprohráli. No a konec byla úplná paráda. Pochvalu ale nezaslouží jen kluci, kteří finále odehráli, ale je potřeba zmínit i ty, kteří se z různých důvodů finálového dne nezúčastnili. I ti v předchozích turnajích také přispěli k celkovému úspěchu a udržení dobrého jména Tatranu. Takže díky i Kubovi Fládrovi, Davčovi Evanžinovi, Marovi Svobodovi a Kubovi Kopeckému.

Nyní už se těšíme všichni ven, za dva týdny nás čeká na umělce náš RADECO CUP a pak už hurá na soustředění a hlavně na trávu…

 

Petr Mládek

 

Zpět