31.5.2014 LÍŠEŇ "A" - TATRAN "A" 4:8 (4:2)

04.06.2014 08:09

31.5.2014  LÍŠEŇ – TATRAN „A“ 4:8 (4:2)

Sestava: Křeček, Faitz, Mládek, Procházka, Jedlička, Psota, Svoboda, Lipovský, Čermák, Šulák

Branky: Mládek 5, Faitz, Procházka, Psota

                V Líšni jsme odehráli výjimečně na trávě přímý souboj o konečné 4.místo v tabulce. Od začátku jsme byli důraznějším a fotbalovějším týmem, ale v prvním poločase se nám nedařilo se dostávat do jasnějších šancí a zakončovat, naopak soupeři stačilo vystihovat naši rozehrávku od branky a velice snadno skórovat. Zatímco my jsme se vpředu na úspěšnou akci hodně nadřeli, sami jsme domácí pouštěli zmatenými rozehrávkami do jednoduchých šancí. Na přestávku jsme odcházeli za nepříznivého stavu 2:4 a s našimi nadějemi to nevypadalo nejrůžověji. Druhá půle už ale byla o něčem jiném, z naší strany vydařený poločas se vším všudy a nejlepší výkon v sezóně. Naší hře nechybělo vůbec nic: jistý výkon brankáře, důrazná obrana maximálně podporující útok, fotbalovost, kombinace téměř až do soupeřovy kuchyně a výborná střelba se skvělou produktivitou. Během osmi minut jsme skóre otočili na 6:4 a domácí už se nezmohli na žádný odpor. Nakonec tedy naprosto zasloužené vítězství rozdílem třídy.

Nejlepší hráči: Nelze nevyzdvihnout úžasný výkon Peti, který hattrickem během minuty otočil skóre a byl prakticky u všeho podstatného, ale i všichni ostatní odehráli výborný zápas takže velká pochvala pro všechny.

Slovo trenéra: Je zajímavé, že již třetí půlrok po sobě zahrajeme nejlepší zápas právě proti Líšni, tentokrát ale opravdu byl zejména druhý poločas skvělým představením. V posledním mači jara nás čekají doma Bosonohy tak si snad ten celkově dobrý dojem ze sezóny nepokazíme.

Petr Mládek

 

Zpět