22.5.2014 TATRAN "A" - STARÝ LÍSKOVEC 10:1 (3:0)

27.05.2014 15:12

22.5.2014  TATRAN „A“ – ST.LÍSKOVEC 10:1 (3:0)

Sestava: Křeček, Faitz, Lipovský, Kvasnička, Mládek, Procházka, Jedlička, Šulák, Svoboda

Branky: Procházka 5, Mládek 2, Jedlička 2, Šulák

                V předehrávaném utkání A skupiny jsme proti starým známým zpod kopce chtěli za každou cenu zvítězit. Na soupeře jsme vlítli ve velkém stylu a už v 5té minutě jsme vedli 2:0. Pak jsme ale přestali ovládat střed hřiště, často jsme nechávali hrát hosty a tak se hra odvíjela většinou mezi vápny bez větších střeleckých možností. Až před koncem poločasu jsme vstřelili uklidňující třetí gól. Druhá půle už z naší strany většinou probíhala podle představ. Byli jsme rychlejší, kombinačnější  a když se nám dařilo nemilosrdně trestat chyby soupeřových obránců a gólmana, skóre rychle narůstalo. Nakonec se nám podařilo nastřílet poprvé na jaře desítku což bylo k lískoveckým i  s ohledem na nešťastného Maru Psotu možná až příliš kruté. Škoda jen, že jsme nedokázali udržet čisté konto, jediný gól jsme obdrželi po zbytečné chybě až v poslední minutě.

Nejlepší hráči: Vyzdvihl bych jen Jackieho za úžasnou střeleckou produktivitu, všichni makali jako jeden tým a zaslouží pochvalu.

Slovo trenéra: měli jsme trochu obavy jestli den po zápasu s holkama Zbrojovky kluci udrží nasazené tempo, ale zbytečně. Kluci se snažili a i když zdaleka ne všechno se podařilo, soupeře jsme nakonec přejeli rozdílem třídy.

Petr Mládek

Zpět