20.4.2014 TATRAN „C“ - CHRLICE 14:2 (7:1)

22.04.2014 21:26

20.4.2014 TATRAN „C“ - CHRLICE 14:2 (7:1)

Sestava: Mládek, Křeček, Faitz, Lipovský, Kvasnička, Procházka, Jedlička, Kopecký

Branky: Jedlička 6, Procházka 3, Faitz 2, Mládek, Kvasnička, Kopecký

Hned po zápase se Svratkou jsme nastoupili téměř ve stejné sestavě v C skupině proti Chrlicím. Soupeř nasadil kromě dvou holek ještě množství hráčů ročníku 2005 a podle toho také hra vypadala. Hrálo se na jednu branku, Peťa v naší bráně hrál prakticky šestého v poli, celé utkání vypadalo jako hokejová přesilovka. Dvakrát jsme díky polevení v koncentraci dovolili neškodnému soupeři skórovat, ale jinak už se řešila jen výše skóre. O další příděl v soupeřově bráně se kluci často připravovali sami nedůrazem a zbrklostí v koncovce. Škoda občasných chaotických nefotbalových zákroků Domči a hlavně Kuby Kopeckého, tohle měl být pro kluky, kteří toho mají v poli méně odehráno, ideální soupeř na rozehrání.

Nejlepší hráči: Tentokrát bych vyzdvihl Jeňu, který si to dokázal z hráčů v poli nejvíce užít a ukázat rozdíl v kvalitě obou celků. Jen doufám, že k dalším zápasům už přistoupí zase s pokorou a maximální bojovností, už třeba v sobotu na Zbrojovce.

Slovo trenéra: zápas na vydýchání pro ty, kteří se chvíli předtím nadřeli proti Svratce, rozdíl v kvalitě byl opravdu velký, nelze proto z takovéto výhry dělat nějaké závěry a hýřit přehnaným optimismem. Soupeř byl na naší úrovni z doby zhruba před třemi až čtyřmi lety.

Petr Mládek

Zpět