20.4.2014 TATRAN „A“ - SVRATKA 6:3 (3:1)

22.04.2014 21:36

20.4.2014 TATRAN „A“ - SVRATKA 6:3 (3:1)

Sestava: Křeček, Faitz, Lipovský, Kvasnička, Mládek, Procházka, Jedlička, Psota, Hyánek

Branky: Mládek 2, Jedlička 2, Psota, Procházka

Po výbuchu na Slovanu nás čekal soupeř, který hraje podobným stylem, ale má na to kvalitnější hráče a vpředu výborného útočníka. Od začátku jsme se do něj zakousli, vytvářeli jsme si množství střeleckých příležitostí, ale kromě nastřelených tyčí a břeven dokázali soupeřovi obránci a gólman ostatní střely s námahou likvidovat a když Domča také skvěle vyřešil dvě tutovky hostí, dlouho se hrálo bez branek. Potom už střeleckou smůlu prolomil s velkým štěstím Psotič a do poločasu jsme ještě utekli na rozdíl dvou branek. Bojovný zápas pokračoval i po přestávce, stále jsme si udržovali náskok a i když jsme se v posledních deseti minutách přizpůsobili soupeřovu stylu nakopávaných míčů a přestali jsme se snažit o kombinace, kterými jsme do té doby Svratku přehrávali, dovedli jsme zápas v pohodě a naprosto zaslouženě do vítězného konce. Škoda, že z hlediska plynulosti hry bylo utkání na obě strany hodně ovlivněno přecitlivělým rozhodováním pana rozhodčího.

Nejlepší hráči: Nerad bych tentokrát někoho vyzdvihoval, kluci podali dobrý týmový výkon, ve kterém nikdo výrazně nevynikal a také nikdo nebyl horší než ostatní.

Slovo trenéra: kluci solidně odčinili hrůzu z minulého týdne a zaslouženě porazili konkurenta v tabulce skupiny. Navázali na podzimní domácí zápasy kdy nás kromě Čafky nikdo nepřehrál, naopak my dokážeme soupeřům vnutit náš styl hry a být lepším a hlavně fotbalovějším týmem.

Petr Mládek

Zpět