17.6.2014 LÍSKOVEC – TATRAN 2003 7+1 - 5:11 (3:4)

18.06.2014 07:42

17.6.2014  LÍSKOVEC – TATRAN 2003 7+1 - 5:11 (3:4)

Sestava: Křeček, Mládek, Procházka, Jedlička, Svoboda, Lipovský, Faitz M., Faitz T., Kvasnička, Šulák

Branky: Šulák 5, Jedlička 4, Svoboda , Faitz T.

                Na závěr sezóny jsme odehráli v Lískovci přátelák již na velkém hřišti 7+1 abychom si trochu vytvořili představu co nás čeká po prázdninách a byli jsme zvědaví jak to klukům půjde a jestli budou mít problém při přechodu z malého hřiště na větší. První desetiminutovka nebyla určitě podle našich představ, hra vůbec nefungovala, kluci se na place motali, vytvářeli hloučky, vzadu pomalu reagovali na rychlé výpady domácích útočníků, nebylo to zkrátka ono. Pak ale pochopili jak je třeba na velkém hřišti hrát, začali roztahovat hru do šířky, zrychlili práci s míčem, dávali si přihrávky nakrátko i dlouhé pasy za obranu, připravovali si střelecké možnosti. Naše hra byla poměrně pestrá, přehrávali jsme domácí hlavně ve středu pole, ale předvedli jsme i několik velice vydařených akcí po stranách kdy jsme se na několik rychlých přihrávek dostali až do rohů a následoval pěkný centr před branku a snaha o zakončení. V druhé půli už jsme jednoznačně dominovali, předčili jsme domácí ve všech činnostech a přidávali jsme branky po krásných akcích až do kuchyně.

Nejlepší hráči: Přechod na větší hřiště jednoznačně prospěl zejména Fildovi a Marovi Svobodovi, oba hráli většinou v záloze a počínali si naprosto suverénně, Filda navíc přidal neuvěřitelnou střeleckou potenci. Ale zdatně sekundovali i ostatní – vzadu Lipi, uprostřed bratři Fajové, Peťa, vpředu zejména v druhé půli Jeňa (poté co začal dávat míče rychleji od nohy).

Slovo trenéra: Zkrátka vydařená premiéra, nedokážeme samozřejmě srovnat sílu soupeře s těmi co nás čekají v soutěži a nelze proto tento výkon přeceňovat. Ověřili jsme si ale, že jsme schopni hrát pěkný fotbal i na velkém hřišti takže se můžeme těšit na příští sezónu.

Petr Mládek

Zpět